ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Στρατός Ξηράς φιλοξένησε συνανθρώπους μας με Σύνδρομο DOWN στο Κέντρο Αναπλήρωσης Απωλειών Υγείας Αγίου Ανδρέα (ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα)

Διαδώστε το

Από τη Δευτέρα 19 έως την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς, άτομα με σύνδρομο Down και οι συνοδοί τους, του Συλλόγου «Συνδρόμου Down Ελλάδας», φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, τους παρασχέθηκε διαμονή και σίτιση σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους .

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο για το κοινωνικό του έργο αλλά και στο προσωπικό του ΚΑΑΥ, για τη φιλοξενία και το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε. 

Πάνω από όλα όμως, αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Συλλόγου, για το μάθημα ζωής που μας δίδαξαν.

Φωτογραφία του χρήστη Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Φωτογραφία του χρήστη Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Φωτογραφία του χρήστη Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!