ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ

Διαδώστε το

Ενώ οι Τούρκοι βρίσκονται στα προάστια του Αφρίν, οι εικόνες που μεταδίδουν οι Τούρκοι ανταποκριτές δείχνουν πως η προέλαση τους σταμάτησε αναγκαστικά καθώς ένα μεγάλο χαντάκι χιλιομέτρων που έχουν σκάψει οι Κούρδοι, εμποδίζει τα τουρκικά άρματα μάχης να προχωρήσουν στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα οι Κούρδοι μαχητές εξαπολύουν κάθε λίγο και λιγάκι αντεπιθέσεις με αντιαρματικές ρουκέτες, ενώ οι ελευθέριοι σκοπευτές έχουν πλασαριστεί σε επίκαιρα σημεία χτυπώντας αιφνιδιαστικά τους Τούρκους.Η τουρκική δύναμη αναμένεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση με γέφυρες που θα κατασκευάσει το μηχανικό, έργο που δεν είναι και εύκολο καθώς τα πυρά των Κούρδων θα χτυπούν συνέχεια.

Η πόλη μοιάζει με φάντασμα και πολλοί κάνουν λόγο για συγκρούσεις μέσα στους δρόμους, καθώς οι Κούρδοι φέρονται αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν ολοσχερώς το Αφρίν.

Ακόμα και αν καταληφτεί εξ ολοκλήρου η πόλη, ο πόλεμος δεν θα σταματήσει αλλά προβλέπεται να πάρει άλλη μορφή τύπου Βιετνάμ, κάτι που το φοβάται έντονα το τουρκικό Γενικό Επιτελείο

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!