ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΣΕΙΣΜΟΣ από το επετειακό LEOPARD 2 HEL βαμμένο με την γαλανολευκη Ελληνική Σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε το

Μπορεί η σημερινή μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο των Αθηνών για την 197η επέτειο της Επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου του 1821 να μην παρουσίασε κάποιο νέο οπλικό σύστημα, ωστόσο παρουσίασε μία άλλη πρωτιά!


Το πρώτο άρμα μάχης του Ελληνικού Στρατού και του Όπλου των Τεθωρακισμένων το οποίο  εμφανίσθηκε  σε παρέλαση Εθνικής Επετείου με καλλιτεχνική απεικόνιση. Πρόκειται για ένα Leopard-1A5

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άρμα μάχης απόκτησε την επετειακή φορεσιά του από ομάδα εθελοντών της Ενώσεως Πλαστικομοντελλιστών Ελλάδος, της IPMS Hellas , που εργάστηκε με ζήλο και ενθουσιασμό, επί τη βάση σχεδίων που πρότεινε προς την ιεραρχία του ΓΕΣ, κατόπιν πολύ συγκεκριμένων οδηγιών του ΓΕΣ/ΔΙΤ, καθώς και τελικής εγκρίσεώς τους από την Ιεραρχία, έπειτα από σχετική πρόσκλησή τους.

Δείτε το βίντεο:
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!