ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Αρχηγός Στόλου Στο Συνέδριο Αρχηγών Στόλου Του Νάτο Στο Ναυτικό Στρατηγείο Marcom Northwood

Διαδώστε το

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στις 21 και 22 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ συμμετείχε στη ετήσια σύνοδο του «Maritime Operational Commanders Conference – MOCC», που διοργάνωσε το Ναυτικό Στρατηγείο του ΝΑΤΟ (Maritime Command - MARCOM), στο Northwood του Ηνωμένου Βασιλείου.


        Η σύνοδος MOCC διεξάγεται σε ετήσια βάση, φιλοξενείται από το Διοικητή της MARCOM και συμμετέχουν οι Αρχηγοί Στόλου των χωρών μελών καθώς και ανώτατοι Αξιωματικοί των Διοικήσεων του ΝΑΤΟ.

        Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ενίσχυση της συνεργασίας των Ναυτικών της Συμμαχίας και ετέθησαν προς συζήτηση δράσεις για την προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στο σύνολο των περιοχών ενδιαφέροντος.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!