ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Νέα δημοσκόπηση: Εκτοξεύεται η διαφορά - Δυσαρεστημένοι σε όλα οι πολίτες από την κυβέρνηση - Τι λένε για Μακεδονία, Novartis, στρατιωτικούς

Διαδώστε το

Δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας εμφανίζονται οι πολίτες, την ώρα που το ποσοστό της ΝΔ εκτοξεύεται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα.

Συγκεκριμένα οι πολίτες σε ποσοστό:

-74,5% λένε όχι στο όνομα Μακεδονία
-60,1% εκτιμούν πως είναι λάθος η διαχείριση των δύο στρατιωτικών
-61,4% θεωρεί ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο πρωτάθλημα
-54,4% εκτιμά πως είναι σκευωρία η Novartis κατά της αντιπολίτευσης

Στη δημοσκόπηση της Marc, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 8,9 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 25.2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16.3%, το Κίνημα Αλλαγής 7%, η Χρυσή Αυγή 6.4% και το ΚΚΕ 5.6%.

Πρόθεση ψήφου με αναγωγή

Στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων (με αναγωγή) η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 10.3 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 28.9% έναντι 18,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα είναι το Κίνημα Αλλαγής με 8% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7.3% και το ΚΚΕ με 6.4%.

Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 35.3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22.7%, το Κίνημα Αλλαγής 9.8%, η Χρυσή Αυγή 8.9%, το ΚΚΕ 7.8% και η Ένωση Κεντρώων 3.2%.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ποσοστά και με την αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων στη νέα Βουλή η Νέα Δημοκρατία θα έχει 151 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 65, το Κίνημα Αλλαγής 28, η Χρυσή Αυγή 25, το ΚΚΕ 22 και η Ένωση Κεντρώων 9.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!