ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Χρεοκόπησε η ιστορική αμερικανική οπλοβιομηχανία Remington

Διαδώστε το

Αίτηση πτώχευσης μετά από δύο αιώνες στην αγορά όπλων κατέθεσε η Remington, λυγίζοντας υπό το βάρος των χρεών και της κατακόρυφης πτώσης των πωλήσεών της.


Η εταιρεία είχε προειδοποιήσει από τον περασμένο μήνα ότι πλησίαζε στο σημείο χωρίς επιστροφή και χθες το βράδυ υπέβαλε την αίτηση πτώχευχσης στο Ντέλαγουερ τονίζοντας ότι τα χρέη της έφθασαν έως και τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ατυχήματα, δολοφονίες, έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό άκρως αρνητικό για τους κατασκευαστές όπλων που έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως, επίσης, οι Sturm Ruger & Co και American Outdoor Brands.

Ειδικά για τη Remington, έχουν ασκηθεί αγωγές ως υπεύθυνη για τη σφαγή του 2012 στο Δημοτικό Σχολείο Sandy Hook, στο Newtown του Connecticut.

Η ιστορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1816 στην πολιτεία της Νέας Υόρκης -κι έχει τώρα την έδρα της στη Βόρεια Καρολίνα- έπαιξε μαζί με την Colt σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της Άγριας Δύσης και την ολοκλήρωση των ΗΠΑ με τη σημερινή τους μορφή.
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ