ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έστειλαν σφαίρα στον Κοτζιά για το Μακεδονικό

Διαδώστε το

Έστειλαν μία σφαίρα τυλιγμένη σε μία επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών και είχε παραλήπτη τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και στο ζήτημα του Μακεδονικού. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όλο συμβάν, όπως και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.Για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων που στοχοποιείται ο υπουργός Εξωτερικών, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι ο κ. Κοτζιάς είχε λάβει απειλητική επιστολή. Επρόκειτο για ένα ιδιόχειρο σημείωμα που απειλούσε ευθέως τον υπουργό Εξωτερικών και έκανε λόγο για τρεις σφαίρες που είναι φυλαγμένες για τον Νίκο Κοτζιά.

Η νέα απειλή διατυπώνεται λίγο πριν ο υπουργός Εξωτερικών επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για να ταξιδέψει στα Σκόπια κομίζοντας στην απέναντι πλευρά το σύμφωνο που αναφέρεται σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Πηγή πληροφοριών: Τα Νέα
.enikos.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!