ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τον κόλλησε στον τοίχο! Κατάπιε τη γλώσσα του ο «υπασπιστής» του Ερντογάν στις ερωτήσεις δημοσιογράφου (Βίντεο)

Διαδώστε το

Ερωτήσεις χαστούκια δέχτηκε από δημοσιογράφο ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου και δεν είχε τι να απαντήσει! Το μοναδικό που σκέφθηκε να πει ήταν πως ο δημοσιογράφος που έκανε τις ερωτήσεις μιλά…σαν Γκιουλενιστής. Το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν δεν έχει βρει άλλη “καραμέλα για να πιπιλάει”…

Ο Ελβετός δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στην Αστάνα ο λάτρης των Τούρκων , ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ, ο Ιρανός ΥΠΕΞ και ο Τσαβούσογλου έθεσε δύο πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα στον Τούρκο:

Πρώτον:

“Είναι η επιχείρηση της Τουρκίας στην Αφρίν παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Συρίας;”

Δεύτερον:

“Σύμφωνα με τις εφημερίδες της Ελβετίας , δύο Τούρκοι διπλωμάτες σχεδίαζαν να απαγάγουν έναν Τούρκο πολίτη χρησιμοποιώντας ναζιστικές τακτικές. Οι ελβετικές αρχές ζήτησαν την άρση της διπλωματικής ασυλίας των δύο Τούρκων διπλωματών. Τι λέτε γι΄ αυτές τις πληροφορίες”;Ο Τσαβούσογλου κατάπιε για λίγο τη γλώσσα του, πριν απαντήσει με το γελοίο επιχείρημα ότι η ερώτηση είναι…γκιουλενική! Πρώτα ρώτησε τον δημοσιογράφο πως τον λένε…Για τα περαιτέρω…

Ότι το τουρκικό καθεστώς έχει προχωρήσει σε απαγωγές πολιτών εκτός Τουρκίας , δεν είναι μυστικό! Υπάρχουν και βίντεο. Άπαντες κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Η Μέρκελ είναι …στα τηλέφωνα με τον Ερντογάν, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ.Στόλντεμπεργκ τον χαϊδεύει σε κάθε ευκαιρία και ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ. Λαβρόφ εξήρε τη σοφία Πούτιν και Ερντογάν που συνεργάζονται!!! Όλοι συνεργάζονται και συναγελάζονται με το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν.

Δείτε στο βίντεο τον…”δημοκράτη” Τσαβούσογλου, όταν ακούει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος τουρκικά για να καταλάβει τον φασισμό.


crashonline.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!