ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επίσκεψη στο ΓΕΣ του Υπασπιστή Διοίκησης του Training and Doctrine Command (TRADOC) του Στρατού των ΗΠΑ

Διαδώστε το

Το διήμερο 26 και 27 Μαρτίου 2018, επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο Υπασπιστής Διοίκησης του TRADOC του Στρατού των ΗΠΑ, Command Sergeant Major (CSM) David S. Davenport. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντησή του με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Υπασπιστή Διοίκησης του ΓΕΣ, Ανθυπασπιστή (ΔΒ) Λουκά Τσιαμαντά.

Το πρόγραμμα περιέλαβε επίσκεψη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), όπου του έγινε ενημέρωση για το έργο της Σχολής, τους κύκλους στρατιωτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και έγιναν συζητήσεις για αμοιβαία συνεργασία σε επίπεδο Υπαξιωματικών, με συνεκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό και τους Σπουδαστές της Σχολής για το έργο που επιτελεί το Στρατηγείο του, την οργάνωση της στρατιωτικής εκπαίδευσης των Υπαξιωματικών των ΗΠΑ και τόνισε τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν το σύγχρονο Υπαξιωματικό.

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με σπουδαστές της Σχολής, με τους οποίους συνομίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις.

Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επίσκεψή του στη Σχολή, εξήρε το επίπεδο των Σπουδαστών της και τόνισε το σημαντικό έργο που η Σχολή επιτελεί.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!