ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ…«VUR-KAÇ» = ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣ!

Διαδώστε το
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα Guardian, που παρουσίασε και η τουρκόφωνη εκπομπή του BBC επικαλούμενη έγκυρες πηγές πληροφοριών, αναφέρει ότι έχει ήδη γίνει μια μεγάλη προετοιμασία για την διεξαγωγή ενός πισώπλατου πολέμου σε βάρος των τουρκικών δυνάμεων που έχουν καταλάβει το Αφρίν.


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι Κούρδοι θα εφαρμόσουν την τακτική «vur-kaç», (στα τουρκικά ), δηλαδή «χτυπάς και το σκας», μια τακτική στην οποία έχουν μεγάλη πείρα από τον εσωτερικό πόλεμο στο τουρκικό Κουρδιστάν που δεν έχει σταματήσει εδώ και 25 περίπου χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας στην Μέση Ανατολή, Martin Chulov, οι Κούρδοι μαχητές αποσυρθήκαν εγκαίρως από το Αφρίν διατηρώντας την κύρια δύναμη τους για την εφαρμογή ενός ανορθόδοξου ανταρτικού πολέμου, χτυπώντας τους Τούρκους σε όλη την έκταση του κουρδικού θύλακα.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!