ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Διοικητής 1ης Στρατιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας στην υποδοχή του Αγίου Φωτός

Διαδώστε το

Λίγο μετά τις 8.15 όπως ήταν προγραμματισμένο, έφθασε στη Λάρισα το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα με πτήση της Aegean Airlines, με τη Θεσσαλική πρωτεύουσα να είναι μία από τους 17 συνολικά προορισμούς στη χώρα.

Το Άγιο Φως υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, πλήθος εκπροσώπων της θρησκευτικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Λάρισας. Μεταξύ αυτών ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης κ.α.Δείτε φωτογραφίες από την έλευση του Αγίου Φωτός:
ΠΗΓΗ:  onlarissa.gr

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!