ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΩΡΑ: Στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα ο Α/ΓΕΑ δίπλα στους πιλότους μας

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

Ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου βρίσκεται αυτή την ώρα στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, εκεί όπου βρίσκεται η βάση των Mirage 2000.Ο σκοπός της επίσκεψης αυτής είναι προφανής. Να μιλήσει στο προσωπικό της μονάδας που έχασε ένα από τα μέλη της, τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο τόσο αναπάντεχα. Οι χειριστές είναι σαν μία οικογένεια και όταν αυτή χάνει ένα μέλος της το πλήγμα είναι μεγάλο.

Βεβαίως μιλάμε για πιλότους που ξέρουν να κάνουν άριστα τη δουλειά τους και να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο μπροστά στον στόχο της υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας. Αλλά, χρειάζονται και αυτή μία υποστήριξη μετά το σοκ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ