ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη το φέρετρο του αδικοχαμένου πιλότου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε το

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας θα ταφεί το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, ο άτυχος χειριστής του Mirage 2000-5, Γιώργος Μπαλταδώρος.


Στο χωριό οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ η κηδεία του θα γίνει παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

Η σορός του αδικοχαμένου σμηναγού έφτασε στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό του χωριού για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Το φέρετρο του Γιώργου Μπαλταδώρου ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, ενώ προηγούνταν το ξίφος και πηλήκιο του.

Όπως αναφέρει το karditsalive, μέλος του αγήματος έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Ωστόσο του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα είναι καλά στην υγεία του

Στη συνέχεια σημειώθηκε ακόμη ένα λιποθυμικό επεισόδιο συγγενικού προσώπου του άτυχου πιλότου το οποίο επίσης αντιμετωπίστηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που βρίσκεται στον χώρο.
Πηγή: karditsalive.net

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!