ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Δάγκωσε τον Αστυνομικό στο χέρι για ξεφύγει...

Διαδώστε το

Συμβαίνουν πολλά και απρόοπτα στη βάρδια για τους αστυνομικούς, ο Ηλίας Βρέντας γράφει:

Η Ένωση μας, συγχαίρει τον Υ/Α' ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ Στέλιο για την πράξη του κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, παρόλο το 59ον έτος της ηλικίας του δεν το έβαλε κάτω. Η 16η Απριλίου αποτέλεσε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και δύσκολη  βάρδια για τον Υπαστυνόμο, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.Ο δράστης αρνούμενος τον οφειλόμενο έλεγχο, του προκάλεσε τραύμα από δάγκωμα, στο χέρι.
Η Ένωση μας από την πρώτη στιγμή βρισκόταν δίπλα του όπως και σε κάθε μέλος της, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσής μας ήταν στο πλευρό του κατά την ακροαματική διαδικασία.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό μας Στέλιο.

Ο  δράστης καταδικαστηκε σε 22μηνες φυλάκισης για την πράξη του αυτή, από το αρχείο προέκυψε πως εδιώκετο και για παλαιότερο αδίκημα και θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την συνολική του ποινή.

Του Ηλία Βρεντα

Από την Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής

ΠΗΓΗ: bloko.gr

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!