ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ναύαρχος Αποστολάκης - Στρατηγός Ακάρ: Τι είπαν μετά την πτώση του Μιράζ

Διαδώστε το

Τι είπαν μεταξύ τους μετά την πτώση του Μιράζ

Σαρανταοκτώ ώρες μετά την πτώση του μαχητικού Mirage 2000-5 στη Σκύρο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Τούρκος ομόλογός του Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, επικοινώνησαν για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας στην ελληνοτουρκική μεθόριο στις Καστανιές του Έβρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνομιλία τους αφού ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δέχθηκε τα συλληπητήρια του Στρατηγού Ακάρ, εν συνέχεια τόνισε από την πλευρά του με νόημα ότι δεν είναι καλό κατά την περίοδο της ειρήνης οι Ένοπλες Δυνάμεις να θρηνούν θύματα. Επισήμανση την οποία ο τούρκος στρατηγός φέρεται να απεδέχθη. 

Να σημειωθεί ότι σε περίπου 5 ημέρες οι δυο αρχηγοί ΓΕΕΘΑ θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω στην σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ. 

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!