ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πανικός επιτέθηκε με μαχαίρι και οξύ σε αστυνομικούς

Διαδώστε το

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12 στον Αγιο Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια έξωσης αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι και Ακουαφόρτε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έφτασαν στην οδό Λεμεσού, προκειμένου να κάνουν έξωση σε ρακοσυλλέκτη που είχε κάνει κατάληψη σε ισόγειο διαμέρισμα. Εκείνος μόλις τους είδε επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς με μαχαίρι και στον δεύτερο πέταξε οξύ (ακουαφόρτε) στη στολή του.Ο αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι τραυματίστηκε στο χέρι και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν προκλήθηκε τραυματισμός από το οξύ που πέταξε στον δεύτερο αστυνομικό.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για έξωση από σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, ενώ ο ιδιοκτήτης που επιτέθηκε σαν μαινόμενος ταύρος στους αστυνομικούς αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!