ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έγινε του… Κεφαλογιάννη στο Καστελόριζο! Οι Στρατιώτες που εντυπωσίασαν τον Τσίπρα και τον ΑΓΕΕΘΑ

Διαδώστε το

O Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε χθες στο Καστελόριζο, σε μια επίσκεψη που είχε πολλά ντεσού, αλλά και κρητικό χρώμα! Όταν ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε μπροστά στο στρατιωτικό άγημα, άκουσε τον στρατιώτη που ήταν μπροστά του να του αναφέρεται, όπως γίνεται όταν ένας φαντάρος βρεθεί μπροστά σε ένα υψηλόβαθμο αξιωματικό ή ένα επίσημο πολιτικό πρόσωπο:


«Κεφαλογιάννης Αριστοτέλης κύριε πρόεδρε», του είπε με στεντόρια φωνή ο στρατιώτης με τον πρωθυπουργό να χαμογελά ευγενικά στον φαντάρο με το πολιτικό και… άκρως κρητικό επώνυμο.

 «Από που εισαι;» τον ρωτά ο κρητικός αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Αποστολάκης που ακολουθούσε «από τα Ανώγεια είσαι»;

«Μάλιστα Αρχηγέ» απαντά εκείνος. Τρία βήματα παρακάτω στο μεθεπόμενο φαντάρο του αγήματος ακούει με έκπληξη τον νεαρό να του αναφέρεται κι εκείνος: «Κεφαλογιάννης Ιωάννης κύριε Πρόεδρε»!

«Και εσύ από τα Ανώγεια είσαι;» τον ρωτάει ο αρχηγός, που μετά την καταφατική απάντηση του νεαρού δεν βάσταξε: «μα καλά πόσοι Κεφαλογιάννηδες υπηρετείτε στο Καστελόριζο;»

 Δυό είμαστε αρχηγέ, του είπε ο τελευταίος νεαρός δίνοντας ενα ξεχωριστό… κρητικό χρώμα στην παρουσίαση του αγήματος!


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!