ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Άγιος Γεώργιος στο πλευρό του Δ” Σώματος Στρατού – [Εικόνες]

Διαδώστε το

Εντυπωσιακός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο εορτασμός που πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δ σώματος στρατού στο στρατόπεδο Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης όπου νωρίς το πρωί εκκλησιασμός προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου προστάτη του στρατού ξηράς. Σρις 11 ακολούθησε τελετή κατάθεσης στεφάνου αλλά και δοξολογία προεξάρχόντος του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα.

Στο χώρο του στρατοπέδου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια μεγάλη έκθεση οπλικών συστημάτων τα οποία όπως διαπιστώθηκε από όλους είναι έτοιμα να αναχαιτίσουν οποιοδήποτε επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος μας..


Στο μήνυμά του ο Στρατηγός Διοικητής του ΔΣΣ Γεώργιος Καμπάς που εορτάζει και σήμερα ήτανε σαφής και κατατοπιστικός κανείς δεν θα μπορέσει να επιβουλευτεί τα σύνορα της Ελλάδος όποιος το κάνει θα το μετανιώσει πικρά και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να το σκεφτεί 2 και 3 φορές πριν κάνει την κίνηση του!

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στους χώρους της 25ης  τεθωρακισμένης ταξιαρχίας

Στον χώρο του εορτασμό παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου μας, εκατοντάδες πολίτες και μαθητές.pentapostagma.gr


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!