ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η μυστική επιχείρηση που στήθηκε και οδήγησε «το Λίπος» στα χέρια της Αστυνομίας

Διαδώστε το

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται έπειτα από επιχείρηση στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης κακοποιός της μαφίας που είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια κάθειρξη για τη δράση του σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία από το 2008 έως το 2012.Ο άνδρας, που σύμφωνα με την ΕΡΤ είχε το ψευδώνυμο «το Λίπος», είχε χαρακτηριστεί από τον Μπαράκ Ομπάμα ως «Νούμερο 1» σε παγκόσμιο επίπεδο στην ιεραρχία των «κλεφτών του νόμου». Μαζί του συνελήφθησαν και δύο ακόμη συμπατριώτες του, οι οποίοι κατηγορούνται ως «ηγετικά» στελέχη του ίδιου κυκλώματος.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα εκδόσεων, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους έως ότου εισαχθεί η υπόθεση στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης που θα γνωμοδοτήσει για την έκδοσή τους ή μη στη Γαλλία, όπου έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψής τους.
pronews.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!