ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ετήσιο Μνημόσυνο και Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Αντγου ε.α. Τζανιδάκη Ιωάννη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ελεύθερνα Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, το Ετήσιο Μνημόσυνο του Αντγου Τζανιδάκη Ιωάννη, ο οποίος την 19 Απρ 2017 σκοτώθηκε όταν το Ε/Π στο οποίο επέβαινε με τον επιτελή του κατέπεσε σε περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσώνας.

Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιο.

Μετά το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του χωριού τα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Αντγου Τζανιδάκη από τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη και κατάθεση Στεφάνων.


Παρευρέθησαν επίσης ο Δκτης Στρατιάς οι τοπικές και περιφερειακές αρχές, συνάδελφοι/συμμαθητές του εκλιπόντος, αντιπροσωπεία αποστράτων από το παράρτημα Ρεθύμνου της ΕΑΑΣ με επικεφαλή τον πρόεδρο του παραρτήματος Ταξχο εα κ. Κωνσταντάκη Αντώνιο και πλήθος κόσμου.

Στέφανο στην μνήμη του Κρητικού Ήρωα που έχασε την ζωή του στην εκτέλεση του καθήκοντος κατέθεσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, εκπρόσωποι αποστράτων-εφέδρων Αξιωματικών, ενώ με συγκίνηση μίλησαν εκπρόσωπος της οικογένειας Τζανιδάκη, και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο οποίος και παρέδωσε την Ελληνική Σημαία στην οικογένεια του πεσόντα Ήρωα για την Πατρίδα.

«Τιμούμε την μνήμη του Ήρωα Γιάννη Τζανιδάκη που έχασε την ζωή του πριν ένα χρόνο στην εκτέλεση του καθήκοντος για την Πατρίδα.


Αιώνια η μνήμη του, όπως αιώνια να είναι η μνήμη όλων που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα με τελευταίο θύμα τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο» δήλωσε πριν λίγο στα ΜΜΕ στην Ελεύθερνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
cretapost.gr 

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!