ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συνάντηση Τσουκαράκη με Μαριά για το θέμα των Συλληφθέντων Συναδέλφων τους

Διαδώστε το

Με τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή, κ. Νότη Μαριά, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Oμοσπονδίας μας, τη Δευτέρα 02 Απριλίου 2018, στα γραφεία του πρώτο, στην Αθήνα.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παράνομη και επί μακρόν προσωρινή κράτηση στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης της Τουρκίας, χωρίς την απαγγελία οποιασδήποτε κατηγορίας, των δύο (2) συναδέλφων μας στρατιωτικών.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας μετέφερε την ευαρέσκειά του για την παρέμβαση του κ. Μαρία προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τη δήλωση του τελευταίου για την άμεση απελευθέρωση των δύο (2) κρατουμένων, ενώ του ζήτησε να συνεχίσει και να εντείνει τις πιέσεις του, με όποιο θεσμικό τρόπο κρίνει απαραίτητο και αναγκαίο, για την άμεση απελευθέρωση των δύο (2) συναδέλφων μας.  

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
Τσουκαράκης Ανέστης
6974365800

Ο Γεν. Γραμματέας

Πλωτάρχης (Ε) ΠΝ
Παπαχαρτοφύλης Ευστάθιος
6974860612


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!