ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΟΕΣ: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ

Διαδώστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) και οι πρωτοβάθμιες ενώσεις – μέλη της, με ανείπωτη θλίψη και βαθειά οδύνη, εκφράζουμε δημόσια τα θερμότερα και ειλικρινή συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια και στους οικείους του συναδέλφου μας, Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου, ο οποίος, σήμερα, 12 Απριλίου 2018, έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, κατά την πτώση του Mirage 2000-5, που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειονατο-λικά της ΣκύρουΑπό σήμερα η οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας είναι φτωχότερη.

Αείμνηστε Συνάδελφε.

Θα παραμείνεις πάντα στις καρδιές και στη σκέψη όλων μας και είμαστε σίγουροι ότι από εκεί ψηλά, από τη γειτονιά των Ηρώων, θα συνεχίσεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και θα μας φυλάς, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

Αθάνατος.
  
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
Τσουκαράκης Ανέστης
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας

Πλωτάρχης (Ε) ΠΝ
   Παπαχαρτοφύλης Ευστάθιος
6974860612


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!