ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«Κάτι πονηρό φτιάχνουν οι Τούρκοι απέναντι από το Πραγγί» στον Έβρο

Διαδώστε το

Κάτι πονηρό φτιάχνουν οι Τούρκοι στις παρέβριες περιοχές που βρίσκονται απέναντι από το χωριό Πραγγί Διδυμοτείχου, προφανώς κοντά στην πόλη τους Ουζούνκιοπρου, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, προσπαθώντας να εξηγήσει τα σοβαρά προβλήματα με τις πλημμύρες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και ολόκληρος ο δήμος του.


Ο κ.Πουλιλιός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, αναφέρθηκε σε «πονηρές» κατασκευές των Τούρκων, απέναντι από το Πραγγί, αποδίδοντας σε αυτές τμήμα της καταστροφής που υπέστη φέτος η περιοχή από τις πλημμύρες.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, επιβεβαίωσε έμμεσα το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας ότι: «Πρόκειται για μια κατασκευή που μοιάζει με κανάλι ή διώρυγα που στόχο έχει να παροχετεύει νερά για την εκτόνωση του Εργίνη», χωρίς όμως και ο ίδιος να μπορεί να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες. 

Πάντως τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να διαπιστωθεί τί ακριβώς συμβαίνει από τους γείτονες μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ STATUS 94.2 οι Πουλιλιός και ΠέτροβιτςΠΗΓΗ: evros-news.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!