ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τι Δραστηριότητες αναλαμβάνει το ΓΕΣ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Διαδώστε το

Την πικρία του για δημοσιεύματα που αφορούν στην σταδιοδρομία του γιου του μετά την απελευθέρωση από τις φυλακές της Ανδριανούπολης εξέφρασε ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη σε μια από τις τακτικές επικοινωνίες του με υψηλόβαθμα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έχει καταρτίσει πλέγμα συμβολικών δραστηριοτήτων  για τους δυο στρατιωτικούς μας με το σύνθημα “Είστε μαζί μας”.

Οι δραστηριότητες  για τους δυο στρατιωτικούςΜεταξύ των δραστηριοτήτων  θα είναι το στήσιμο τραπεζικών στις λέσχες αξιωματικών και στα κυλικεία των σχηματισμών και των μονάδων πάνω στα οποία θα υπάρχει ένα ταμπελάκι με το σύνθημα: “Είστε μαζί μας".

Αντίστοιχα σε συνεννόηση με τους στρατιωτικούς ιερείς θα επιδιωχθεί στις εκκλησίες των μονάδων και των σχηματισμών να κρατηθούν δυο κενά στασίδια, τα οποία θα συμβολίζουν τις θέσεις που περιμένουν να καλυφθούν από τους κρατούμενους στρατιωτικούς μας. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και ένα σποτάκι στο οποίο θα κυριαρχεί το ίδιο σύνθημα.

Θα φτιαχτεί και σποτάκι με το ίδιο σύνθημα.
pronews.gr/

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!