ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

"Σήμερα το πρωί βρήκαν τους γονείς του Γιώργου στον τάφο μέσα στη λάσπη"

Διαδώστε το

Μόλις χθες η Ελλάδα αποχαιρέτισε τον ήρωα πιλότο. Τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει. Ο θρήνος δεν έχει καταλαγιάσει. Όλο το χωριό στο Μορφοβούνι Καρδίτσας είναι στα μαύρα για τον "αετό" που έγινε "άγγελος". Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η σύζυγος και τα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου.


Η θεία του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή του Ε «Αποκαλυπτικά» και η αποκάλυψη που έκανε συγκλόνισε του πάντες.

 Εξομολογήθηκε ότι σήμερα το πρωί βρέθηκαν οι γονείς του με το πρόσωπα ακουμπισμένα στο σημείο όπου έχει ταφεί το παιδί τους.

«Οι γονείς είναι χάλια. Σήμερα στις 07:00 το πρωί ήταν στο νεκροταφείο. Πήγε ο αδερφός του πατέρα του Γιώργου και τους βρήκε πάνω στον τάφο μέσα στη λάσπη.

 Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω και...» είπε η θεία του άτυχου πιλότου ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο του ΕΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!