ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ενδιαφέρουσα Συμφωνία για Έκπτωση Υπόγραψε το ΓΕΣ για όλο το Προσωπικό του

Διαδώστε το

Την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, υπογράφηκε συμφωνητικό μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.), για την παροχή έκπτωσης 23% επί του κομίστρου, κατά τις υπηρεσιακές μετακινήσεις με υπεραστικά λεωφορεία, μέχρι την 31 Μαρτίου 2019.


Επιπρόσθετα, επιτεύχθηκε η συνέχιση της παροχής έκπτωσης 15% επί του κομίστρου, για όλες τις ιδιωτικές μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού.

Βρίσκονται σε εξέλιξη ενέργειες επέκτασης του μέτρου και για το πολιτικό προσωπικό του ΓΕΣ.

Στο πλαίσιο του έτους μέριμνας, συνεχίζονται αμείωτες οι προσπάθειές μας για βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του σημαντικότερου πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού Ξηράς, του ανθρώπινου δυναμικού μας.


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!