ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Αρχηγός ΓΕΣ σε εκδήλωση προς τιμήν της Σχολής Ευελπίδων

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, όπου ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 190 χρόνων από την ίδρυσή της.


Μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Διοικητή της ΣΣΕ, Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, με θέμα «Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων 1828-2018, 190 χρόνια Ένδοξης Ιστορίας και Προσφοράς», απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στη ΣΣΕ από τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού και εκπρόσωπο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας γύρω από το Ναό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιού, εκπρόσωποι από την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Στρατιωτικές και Πολιτικές Αρχές, αντιπροσωπεία Ευελπίδων καθώς και πλήθος κόσμου. Το μήνυμα ότι οι “Ευέλπιδες αποτελούν διαχρονικά την Καλή Ελπίδα του Έθνους” κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ