ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στον Αρχηγό ΓΕΣ και στη ΣΣΕ η Πρέσβης της Αυστρίας

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

Την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συναντήθηκε με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Αθήνα, κα Andrea Ikić - Böhm, η οποία συνοδευόταν από τον Ακόλουθο Άμυνας της Αυστρίας στην Ελλάδα, Colonel (ARMY) Nikolaus Rottenberger. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.


Στη συνέχεια, η κα Andrea Ikić-Böhm και ο Colonel (ARMY) Nikolaus Rottenberger, επισκέφθηκαν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και ενημερώθηκαν για την οργάνωση και λειτουργία, για τη στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση, για τις διεθνείς δραστηριότητες και συνεργασίες, καθώς και για τις δράσεις εξωστρέφειας της Σχολής.

Η Πρέσβης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης:

- Συνομίλησε με τους τρεις Αυστριακούς Ευέλπιδες, οι οποίοι φιλοξενούνται στη Σχολή, καθώς συμμετέχουν στην εκπαίδευση του Διεθνούς Εξαμήνου (Military Erasmus), μαζί με άλλους αλλοδαπούς Ευέλπιδες, από πέντε Στρατιωτικές Ακαδημίες του εξωτερικού και αντάλλαξε απόψεις, για θέματα που αφορούν ευρύτερα στη σημασία της παρεχόμενης εκπαίδευσης, για την απόκτηση κοινής κουλτούρας μεταξύ των νέων Αξιωματικών.

- Παρακολούθησε επίδειξη από τη Διμοιρία Επιδείξεων, την Ομάδα Αναρρίχησης, Πυγμαχίας και Διελκυστίνδας, της Σχολής. #ΕλληνικόςΣτρατός, #ΕίμαστεΠαντού, #HellenicArmy, #WeAreEveryWhere


. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ