ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Είναι Αξιέπαινοι: Η Μονάδα του ΠΝ που “δίνει” ζωή! Αυτή είναι η Μ.Ι.Υ.Α του Ναυτικού Νοσοκομείου!

Διαδώστε το

Το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών “άνοιξε” τις πόρτες του και ξενάγησε το militaire.gr στην μόλις ενός έτους Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μ.Ι.Υ.Α).


Η Μ.Ι.Υ.Α του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών άρχισε τη λειτουργία της στις 27 Μαρτίου του 2017 και μέχρι σήμερα αναπτύσσει καθημερινά το δύσκολο έργο της. Οι εξιδικευμένοι ιατροί και το καταρτισμένο προσωπικό που απαρτίζουν τη Μονάδα βρίσκονται εκεί καθημερινά προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τη βοήθεια τους στα ζευγάρια που πραγματικά το χρειάζονται.Η Μ.Ι.Υ.Α  ήταν ένα σχέδιο στο οποίο παρά τις πολύ μεγάλες αντιδράσεις πίστεψαν και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι εγκαταστάσεις της Μ.Ι.Υ.Α δεν έχουν να “ζηλέψουν” τίποτα από τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία ενώ οι γνώσεις σε συνδυασμό με την χαρά και την αγάπη που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι για αυτό που κάνουν στην εξιδικευμένη Μονάδα του Ναυτικού Νοσοκομείου μετατρέπουν την ψυχολογικά επίπονη και δύσκολη αυτή διαδικασία σε μια ευχάριστη “διαδρομή”.

Επιπλέον η οικονομική δαπάνη εκμηδενίζεται σε σχέση με το κόστος που θα επιβάρυνε τα στελέχη των ΕΔ, στον ιδιωτικό τομέα. Κι αυτό σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχει ανυπολόγιστη αξία για τα ζευγάρια που θέλουν ένα παιδί.

Δείτε όσα μας είπε όλο το προσωπικό της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ενώ για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση της δράσης τους επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο του militaire.gr πατώντας ΕΔΩ

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!