ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

“Μεταθέσεις και Τοποθετήσεις Δικαστικών Λειτουργών του Δικαστικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων”

Διαδώστε το

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

1. Μ ε τ α θ έ τ ο υ μ ε , για πλήρωση κενών θέσεων και για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών τους παρακάτω Δικαστικούς Λειτουργούς του Δικαστικού ΣώματοςΕνόπλων Δυνάμεων, ως ακολούθως:


α. Στρατιωτικό Δικαστή Β΄ Μηλιαρά Έλλη του Νικολάου, ΑΜ/ΔΛ 008, από το Στρατοδικείο Αθηνών, στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, ως Ανακρίτρια.

β. Στρατιωτικούς Δικαστές Γ΄:

(1) Σοκόλη Μαρία-Ελένη του Παναγιώτη, ΑΜ/ΔΛ 028, από τοΣτρατοδικείο Αθηνών στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, ως Δικαστή.

(2) Λάμπρου Μάριο του Δημητρίου, ΑΜ/ΔΛ 037, από την Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιώς, στο Στρατοδικείο Αθηνών, ως Δικαστή, κατόπιν αιτήσεώς του.

2. Τ ο π ο θ ε τ ο ύ μ ε , για πλήρωση κενής θέσης και για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών την Στρατιωτικό Δικαστή Γ΄ Γεωργιάδη Αθανασία του Ευαγγέλου, ΑΜ/ΔΛ 040, ως Δικαστή στο Στρατοδικείο Αθηνών από το Ναυτοδικείο Πειραιώς, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά της στη ΔΣΔ/ΥΠΕΘΑ ως Συμβούλου κ. ΥΕΘΑ, κατόπιν αιτήσεώς της.

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!