ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαδώστε το

Ένας Τούρκος εισαγγελέας που προσπάθησε να το σκάσει στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ, ο Zafer Kılınç, συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στα İpsala, με την κατηγορία ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν. Αλλά το ενδιαφέρων με τον εν λόγω εισαγγελέα είναι ότι παράλληλα κατηγορείται ότι διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ… της Ελλάδας και της Ρωσίας!!!


Μια πραγματικά απίθανη υπόθεση φέρουν στην δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ για κάποιο εισαγγελέα από την Σμύρνη, τον Zafer Kılınç, τον οποίο εμπλέκουν στην μεγάλη υπόθεση κατασκοπείας με την κωδική ονομασία «Pandora», στην οποία ενεπλάκησαν περί τους 200 Τούρκους στρατιωτικούς και η υπόθεση ακόμα ερευνάται γα να αποκαλυφτούν όλες οι διαστάσεις της.

Η υπόθεση αυτή είχε συσχετιστεί με τις κατηγορίες κατασκοπείας υπέρ της Ελλάδα από το 2011 και από τότε είχαν συλληφθεί κάποιοι αξιωματικοί που φέρονταν σαν εμπλεκόμενοι.

Σήμερα το θέμα για ευνόητους λόγους επανέρχεται από τους Τούρκους στην δεδομένη συγκυρία μεγάλης όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!