ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΛΑΒΡΩΦ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Διαδώστε το

Ρωγμή στις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας προκαλέσε όπως φαίνεται η χθεσινή δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρώφ, που κάλεσε την Τουρκία να αποσύρει αμέσως τα στρατεύματα της από την Συρία και να παραδώσει τον θύλακα του Αφρίν στην κυβέρνηση της Δαμασκού, καθώς το έργο της να εξοντώσει τους τρομοκράτες έχει περατωθεί.
Σήμερα ο ίδιος ο Ερντογάν απαντώντας τον Λαβρώφ δήλωσε πως το τι θα κάνουν οι τουρκικές δυνάμεις και σε ποιον θα παραδώσουν τα εδάφη που κατέλαβαν το ξέρουν καλύτερα οι ίδιες και με λίγα λόγια. δεν θα δώσουν λογαριασμό σε κανένα το τι θα κάνουν στην Συρία.

Η έντονη αυτή αντιπαράθεση που έρχεται σε μια στιγμή που όλα κρέμονται από μια κλωστή στην Συρία, καθώς αμερικανικές και ρωσικές δυναμεις βρίσκονται με το δάχτυλο στην σκανδάλη, προκαλεί πολλές παρενέργειες και για πολλούς σπάζει την τουρκορωσική προσέγγιση για τις εξελίξεις με άγνωστες συνέπειες.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!