ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Ακαρ πήρε, ο Αποστολάκης δεν απάντησε! Γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο ο ΑΓΕΕΘΑ στον Τούρκο ομόλογό του

Διαδώστε το

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ,  δέχτηκε χθες τηλεφώνημα από τον επικεφαλής του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Χ.Ακάρ και μάλιστα περισσότερες από
δύο φορές, προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το χαμό του Σμηναγού (Ι) Γιώργου Μπαλταδώρου στο Αιγαίο.Τα τηλεφωνήματα του Τούρκου Αρχηγού πραγματοποιήθηκαν χθες, αλλά σε κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να απαντήσει ο Έλληνας Αρχηγός, καθώς αρχικώς ήταν για περισσότερες από δύο ώρες στη 18η συνάντηση της Επιτροπής Ανωτάτου Επιπέδου Ελλάδος – ΗΠΑ για τα αμυντικά θέματα, που συνεδρίασε χθες στο ΥΠΕΘΑ, ενώ αργότερα ήταν στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, όπου παρακολουθούσε όλη την προσπάθεια για την περισυλλογή τμημάτων του αεροσκάφους και της «σορού» του ηρωικού Σμηναγού.

Ακριβώς για τους λόγους αυτούς, ο Έλληνας Αρχηγός δεν μπόρεσε να απαντήσει οπότε και ο Τούρκος ομόλογός του εξέφρασε τη λύπη του προς αυτόν με σχετικό μήνυμα.

Η επικοινωνία αυτή μεταξύ των δύο Αρχηγών πρόκειται να γίνει – συμφώνως με τις πληροφορίες – σήμερα με πρωτοβουλία του Ναυάρχου Αποστολάκη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία των δύο αρχηγών ήταν στις αρχές Μαρτίου με αφορμή – τότε – τη σύλληψη των δύο στελεχών του Στρατού μας από τους Τούρκους στον Έβρο.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!