ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Δραματική ομιλία του Α/ΓΕΝ Ν.Τσούνη σε αξιωματικούς του ΠΝ: «Μην περιμένετε τίποτα - Θα πολεμήσουμε με ότι έχουμε»

Διαδώστε το

Με μια ομιλία από αυτές που δεν συνηθίζονται απευθύνθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης στις 29 του περασμένου Μαρτίου, στους κατώτερους αξιωματικούς στη Σχολή Εξάσκησης Ναυτικής Τακτικής (ΣΕΝΤ).

Μια ομιλία της οποίας ορισμένα στοιχεία μόλις τώρα διέρρευσαν και το περιεχόμενό της μπορεί να χαρακτηριστεί ως "δραματικό".

Επίσημα σκοπός της ομιλίας του Αρχηγού ΓΕΝ ήταν "η ενημέρωση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για την παρούσα κατάσταση, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΠΝ και τις δράσεις που αναλαμβάνονται, όπως επίσης και η αμφίδρομη επικοινωνία με το προσωπικό".

Τι είπε ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, στα στελέχη που αποτελούν την «ραχοκοκκαλιά» του Κλάδου; Κατ'αρχήν ήταν μια ειλικρινής ομιλία.Δεν ωραιοποίησε καταστάσεις, δεν υποσχέθηκε βελτίωση συνθηκών, αναβάθμιση η απόκτηση νέων μέσων, ούτε προσποιήθηκε ότι "Ολα θα φτιάξουν".

Το εντελώς αντίθετο: Τονίζοντας μία-μία τις λέξεις, όπως μας μετέφεραν παρόντες αξιωματικοί του ΠΝ, είπε με απλά λόγια ότι «Κυρίες και κύριοι η κατάσταση των μέσων που διαθέτουμε (σ.σ.: εννοεί τον όπλων του ΠΝ) μπορεί να μην είναι η ιδανική ή αυτή που θα θέλαμε, αλλά με αυτά που έχουμε, με αυτά θα πολεμήσουμε. Μην περιμένετε τίποτα το νέο, τίποτε το καινούργιο στα χρόνια που έρχονται. Εσείς θα κάνετε την διαφορά".

Αναφερόμενος στην έλλειψη κατώτερων στελεχών (λόγω μιας σειράς αιτίων με βασική την μη πρόσληψη ΕΠΟΠ και την αλματώδη βαθμολογική ανέλιξη λόγω της υπάρχουσας νομοθεσία, υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε κατώτερα στελέχη στο ΠΝ), είπε στους αξιωματικούς: «Μην περιμένετε να κάνει κάποιος άλλος την δουλειά μέσα στο πλοίο όταν δεν υπάρχει αυτός ο άλλος. Εσείς είστε το πλοίο.
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!