ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν στη Συρία έναν Βρετανό κομάντο και έναν Αμερικανό "πρασινοσκούφη"

Διαδώστε το

Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν έναν βρετανό SAS, τον Matt Tonroe και έναν αμερικανό “πρασινοσκούφη¨ στην περιοχή της Μανμπίτζ στη Συρία . Σύμφωνα με το "funker530.com", πέντε ακόμη δυτικοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν, όταν οι τζιχαντιστές σύμμαχοι του Ερντογάν επιτέθηκαν με εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα που τους μετέφερε.


Ο βρετανός SAS είναι ο πρώτος βρετανός στρατιώτης που σκοτώθηκε στη Συρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις των SAS αποσύρονται τώρα από το Μανμπίτζ “για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ μελών του ΝΑΤΟ. ”

Μια τουρκική εφημερίδα έγραψε ότι περισσότεροι από δέκα χιλιάδες τζιχάντες της FSA που υποστηρίζονται από την Τουρκία οργανώνονται για να εισέλθουν στο Μανμπίτζ όπου βρίσκονται δυνάμεις των ΗΠΑ και Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF). Απλώς περιμένουν την επιβεβαίωση από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, λένε οι ίδιες πηγές.

Ωστόσο Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν τη SDF ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τον Mανμπίτζ, παρά τις δηλώσεις Τραμπ που έλεγαν ότι οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη Συρία.

Εν τω μεταξύ, η Γαλλία θα στείλει στρατεύματα στο Mανμίτζ για να βοηθήσει τα στρατεύματα των ΗΠΑ και της SDF για την προετοιμασία αντιμετώπισης μιας τουρκικής επίθεσης ,αναφέρει το δημοσίευμα του funker530.com .

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας έχει δηλώσει ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη γαλλικών στρατευμάτων στη βόρεια Συρία θα θεωρηθεί ως εχθρική εισβολή.

ΠΗΓΗ: Militaire.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!