ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με Κουβέλη τι συζητήθηκε

Διαδώστε το

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, την Δευτέρα 2η Απριλίου 2018, είχε επίσημη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Στρατόπεδο Παπάγου.      Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., εξέθεσαν τους στόχους της Ομοσπονδίας μας, όσον αφορά σε θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους, ενημέρωσαν το καθεστώς που ισχύει μετά τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις και ζήτησαν την εφαρμογή των προβλέψεων του νομικού πλαισίου, για την  εύρυθμη λειτουργία του θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών.

      Η συνάντηση έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε  εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η διαβεβαίωση για ενημέρωση επί των συζητηθέντων, μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                                            Λγος (ΠΖ)

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!