ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο κρίσιμος ρόλος της Σούδας στην επιχείρηση κατά της Συρίας: Ανεφοδίαζε εναέρια τάνκερ και κατασκοπευτικά αεροσκάφη

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

Πρωταγωνιστικό ρόλο, στην υποστήριξη της αποτυχημένης-όπως υποστηρίζουν Ρώσοι και Σύροι-επιχείρησης βομβαρδισμού της Συρίας, έπαιξε η αεροναυτική διευκόλυνση Σούδας.

Πιο συγκεκριμένα από τη Σούδα επιχείρησαν 12 αεροσκάφη όχι απαραίτητα όλα την ώρα της επίθεσης, αλλά σε ένα γενικότερο πλαίσιο υποστηρικτικού ρόλου προς τις δυνάμεις των ΗΠΑ της Βρετανίας και της Γαλλίας.Από τα 12 αεροσκάφη τα 6 αεροσκάφη ήταν εναέριου ανεφοδιασμού RC-135, τα 4 ηλεκτρονικού πολέμου, και δυο συλλογής πληροφοριών RC-12.

Τα ιπτάμενα τάνκερ υποστήριξαν τα γαλλικά μαχητικά Rafale που έλαβαν μέρος στην πολεμική επιχείρηση και τα οποία είχαν απογειωθεί από βάσεις στη Γαλλία.
pronews.gr

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: