ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! MΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! «Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο, ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε το

Οι ζωές τους βαδίζουν παράλληλα από την ημέρα που γεννήθηκαν. Τα δίδυμα αδέλφια της Σχολής Ευελπίδων, έχουν μόλις λίγα λεπτά διαφορά και βρίσκονται μαζί σε όλες τις φάσεις της ζωής τους: από το παιχνίδι και το διάβασμα έως και τις ασκήσεις στη Σχολή.

Οι αδελφοί Μπουραντά είναι Ευέλπιδες 1ης τάξης και δηλώνουν άκρως δεμένοι, μιλώντας με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλο. «Ο αδελφός μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου. Είμαστε μαζί και στις χαρές και τις λύπες», λέει ο Αθανάσιος για τον «καλύτερό του φίλο», Απόστολο.Οι δύο νεαροί Ευέλπιδες έχουν, όπως δήλωσαν στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», ως πρότυπο τον στρατιωτικό πατέρα τους, τον οποίο και ήθελαν να κάνουν περήφανο.

Από τη σχέση τους δε θα μπορούσαν να λείψουν οι τσακωμοί, αλλά πάντοτε μοιράζονται τη θέληση να φτάσουν τους κοινούς στόχους, κατανοώντας ο ένας τα άγχη του άλλου.


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δίδυμων αδελφών:

makeleio.gr

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!