ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έστειλαν Πεζοναύτες να καθαρίσουν και προετοιμάσουν ΗΟΤ SΡΟΤ

Διαδώστε το

Ερώτηση (υπ. αριθμ. 5171/17-04-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Αποστολή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Hot Spot του Βόλου», κατέθεσαν οι Βουλευτές της ΧΑ, Ηλιόπουλος Κωνσταντίνου Παναγιώτης και Παναγιώταρος Κωνσταντίνου Ηλίας:


Σύμφωνα με απόφαση της Δημοτικής αρχής Βόλου, στις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 3° χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου - Λάρισας, ιδιοκτησίας της εταιρείας Μόζας Α.Ε, προκρίνεται η προσωρινή «φιλοξενία» 500 περίπου «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι για να καθαριστεί ο χώρος και να προετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις για τη δημιουργία του νέου ΗΟΤ SΡΟΤ, κλήθηκε η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Ε.Σ, προκειμένου να συνδράμει στις «εργασίες» αποκατάστασης του χώρου...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:
10679641 by enoplos.com on Scribd

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!