ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Με πρόταση Καμμένου Έφεδρος Ταξίαρχος... ο Διευθύνων Σύμβουλος του STAR

Διαδώστε το

Το βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου στον διευθύνοντα σύμβουλο του Star Πάνο Κυριακόπουλο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος με πρόταση του Πάνου Κομμένου

Ο Πάνος έκανε ταξίαρχο τον Πάνο. Ο λόγος για τον Πάνο Κυριακόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο οποίος με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμέ­νου, έλαβε τον τιμητικό βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα. 


Και αυτό διότι η διαδικασία ακολουθείται με βάση νόμο του 2010, ο οποίος προβλέπει ότι «με προεδρικό δι­άταγμα που εκδίδεται μετά από γνώμη του ΣΑΓΕ και πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δύναται να απονέμεται ιδιότητα έφεδρου αξιωματικού και βαθμός ταξίαρχου ή υποστρατήγου επί τιμή σε πρόσωπα υψηλού κύρους, Έλληνες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, σε αναγνώριση υπηρεσιών τους προς τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Η σχετική παράγραφος του νόμου ήταν ανενεργή μέχρι πρόσφατα, ενώ αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Star έχει κάνει δωρεές στις Ένοπλες Δυνάμεις και παράλληλα κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας χαρακτηρίζουν σύμπτωση το γεγονός ότι η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» γυρίζεται στα στούντιο του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού. 

Θεωρούμε βέβαιο πάντως ότι ο Πάνος Κυριακόπουλος δεν θα κάνει χρήση στο μέλλον των υπόλοι­πων προβλέψεων και δεν θα υπηρετήσει λαμβάνοντας στην πορεία και τη σχετική ανώτατη σύνταξη...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ:(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-12/04/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])
ΠΗΓΗ: http://staratalogia.blogspot.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!