ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η Toυρκική ΜΙΤ απήγαγε 80 άτομα από 18 χώρες. Έρχεται η σειρά της Ελλάδας;

Διαδώστε το

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών MIT απήγαγε 80 Τούρκους πολίτες υπόπτους για διασυνδέσεις με την επονομαζόμενη FETO (Γκιουλενιστές τρομοκράτες) από 18 διαφορετικές χώρες μέχρι στιγμής.

Όπως είπε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, η επιχείρηση με την απαγωγή από το Κόσοβο έξι ατόμων από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είναι μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» στη δράση της MIT.

H Hurriyet, δημοσιεύει πληροφορίες ότι επιχειρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με χώρες όπως το Σουδάν, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Μάλιστα, σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις των Τούρκων πρακτόρων σε ξένο έδαφος θα συνεχιστούν. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Τουρκίας στόχος είναι οι «γκιουλενιστές».

Έρχεται η σειρά της Ελλάδας;
Μέχρι τα τέλη Απριλίου το αργότερο θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί, οι οποίοι κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού, καθώς λήγει το ανώτατο όριο της διοικητικής τους κράτησης.

Οι 8 αξιωματικοί έφθασαν στη χώρα μας στις 16 Ιουλίου, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και, όπως τονίζουν οι νομικοί τους παραστάτες, δεν μπορούν να κρατηθούν πέραν του 18μήνου.

Το σενάριο τρόμου
Το σενάριο τρόμου, λοιπόν, που η Αθήνα δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται είναι το ενδεχόμενο απαγωγής ή ακόμα και δολοφονίας των 8 Τούρκων αξιωματικών, μόλις αυτοί αφεθούν ελεύθεροι, σύμφωνα με το newsbomb.

Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι ελληνικές Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό και χρησιμοποιούν κάθε νόμιμο μέσο για να παρατείνουν την κράτηση των «8», φοβούμενες το ενδεχόμενο να πέσουν κι αυτοί «θύματα» Τούρκων πρακτόρων.

Κάτι, που μόνο απίθανο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν κρίνει κανείς από τη διαρκή κλιμάκωση της προκλητικότητας των Τούρκων το τελευταίο διάστημα αναφέρει το madata.gr.


hellas-now.com/

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!