ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ανάσταση στο ΕΦ Καλολίμνου μαζί με τους άγρυπνους φρουρούς.(video)

Διαδώστε το

Κοντά στους άγρυπνους φρουρούς του ΕΦ Καλολίμνου, απέναντι στις νησίδες των Ίμίων, βρέθηκαν σήμερα Μεγάλο Σάββατο, 10.30 πρωί, 7 Απριλίου 2018 , o Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Λάμπρος Ναζίφης, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ ΣυνταγματάρχηςΑντώνιος Μητάφης με τις Τοπικές Αρχές της Καλύμνου.

Παρόντες  ο Μητροπολίτης κ.κ Παίσιος, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Σταυλάς ,ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Ιωάννης Διαμαντής, ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Ζωίδης. Επίσης μαζί ήταν ο Καλυμνιακής  καταγωγής Δήμαρχος του Τάρπον Σπρίνγκς Κρις Αλαχούζος, ο Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Γεράσιμος Αποστολάτος, ο Προέδρος  και τα μέλη Εφέδρων  Αξιωματικών Ιωάννης Νομικάριος ,Μανώλης Λοϊζος και Παντελής Κουτρούλης.Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παϊσίου, συμπαραστατούμενου από τον Ιερέα π. Τίτο τελέστηκε η Αναστάσιμος ακολουθία και όλοι μαζί έψαλαν το Χριστός Ανέστη.

Ακολούθησε η θεία κοινωνία για τους αξιωματικούς και οπλίτες και αμέσως μετά, όλοι οι παριστάμενοι έψαλαν τον Εθνικό ύμνο.

Μετά τις ευχές, πραγματοποιήθηκε το πατροπαράδοτο έθιμο με το τσούγκρισμα των αυγών και η επίσκεψη έκλεισε με αναμνηστική φωτογραφία, με φόντο την Ελληνική σημαία να δεσπόζει, μία αναπνοή από τα Ίμια.

Η μετακίνηση από Κάλυμνο προς Καλόλιμνο έγινε με το ταχύπλοο σκάφος «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» με καπετάνιο τον Αντώνη Γεδεών.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

ΠΗΓΗ: http://kalymnos-news.gr

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!