ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Νυχτερινή αποζημίωση: Έγγραφο της ΓΔΟΣΥ κόντρα στην τρομολαγνεία

Διαδώστε το

Η τρομολαγνεία και η παραπληροφόρηση για θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς στην καθημερινότητά τους “πάει σύννεφο”! Το πιο λυπηρό είναι ότι και τα δύο προέρχονται από στρατιωτικούς που εσχάτως εμφανίζονται ως “αντιπολιτευόμενοι συνδικαλιστές” έτοιμοι να αναλάβουν την εξουσία.

Έγινε μεγάλος θόρυβος για το μισθολόγιο, το επίδομα επικινδυνότητας, το επίδομα παραμεθορίου και τώρα για την προσπάθεια που γίνεται για την καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης. Ο θόρυβος δεν θα ήταν κακός αν δεν στηριζόταν σε ψευδή στοιχεία, τα οποία διαρρέονται από συγκεκριμένους στρατιωτικούς σε συγκεκριμένους “αγωγούς αναπαραγωγής”. Η σχέση τους είναι άμεση έτσι κι αλλιώς.
Σ΄ ότι αφορά στη νυχτερινή αποζημίωση λοιπόν, δημοσιεύουμε το σχετικό έγγραφο της ΓΣΟΣΥ προς το υπουργείο Οικονομικών, αυτούσιο ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΠΗΓΗ: militaire.gr

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!