ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τον «έγδυσαν»! Τούρκοι στρατιώτες ταπείνωσαν και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Διαδώστε το

Έλεγχος μέχρι και… «στα νύχια» στον Νίκο Βούτση και στην συνοδεία του που επισκέφθηκε τους Έλληνες στρατιωτικούς, του έβγαλαν παπούτσια και ζώνη και τον υποχρέωσαν σε σωματικό έλεγχο ενώ «διάβασαν» μέχρι και την κόρη του ματιού του. Οι Τούρκοι επιδίωξαν νέο διπλωματικό επεισόδιο σήμερα.

Τώρα γιατί έγινε σωματικός έλεγχος τη στιγμή που η τουρκική στρατοχωροφυλακή, είχε δημιουργήσει «δίχτυ ασφαλείας» 4 χιλιομέτρων γύρω από τις φυλακές, μόνοι οι Τούρκοι το γνωρίζουν.

H Toυρκία δείχνει ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εχθροί της και οι μελλοντικοί στόχοι στην περιοχή. Μετά τον δημόσιο εξευτελισμό του πρέσβη του Ισραήλ, σε ελάχιστες ώρες είχαμε και νέο κρούσμα με τα ίδια «χαρακτηριστικά».

Αυτή τη φορά κατά της Ελλάδας με το «ξεβράκωμα» του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ν.Βούτση, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν νέο διπλωματικό επεισόδιο.

Πιο αναλυτικά, στην Αδριανούπολη μετέβη ο Πρόεδρος της Βουλής, κατόπιν σχετικής έγκρισης σε αίτημα που υπεβλήθη για να επισκεφθεί τους δύο φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται για 76η ημέρα στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Η συνάντηση των δύο αξιωματικών με τον Πρόεδρο της Βουλής που ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν για την Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίου χωρών του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου στην Αδριανούπολη διήρκησε περίπου μία ώρα.


Ο Νίκος Βούτσης όσο ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου και ο Διπλωματικός Σύμβουλο της Βουλής Σπύρος Θεοχαρόπουλος, πέρασαν από εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να μπορέσουν να επισκεφθούν τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Οι Τούρκοι δεν φαίνεται να σεβάστηκαν ούτε το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, σε μια προσπάθειά τους ίσως να προκαλέσουν νέο διπλωματικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι υποχρέωσαν τον πρόεδρο της Βουλής και την συνοδεία του να βγάλουν τα παπούτσια τους και την ζώνη τους.

Προχώρησαν επίσης σε σωματικό έλεγχο και αυστηρό έλεγχο ταυτοτήτων, ελπίζοντας ίσως σε μια άρνηση του κ. Βούτση όλων αυτών των ελέγχων και τη δημιουργία νέου επεισοδίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής φαίνεται πως δεν είχε τέτοια διάθεση, ενώ ειδικό μηχάνημα «διάβασε» και την κόρη του ματιού του, ώστε να μπορεί να ανοίγει τις πόρτες μέχρι να φτάσει στους Έλληνες στρατιωτικούς.


pentapostagma.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!