ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠ.ΟΠ. - ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ

Διαδώστε το
     
         


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Επαγγελματιών Οπλιτών το Σαββάτο, 19 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ροδινίου «Rodon AE Rodini Conference» στο πάρκο Ροδινίου, Λίνδου 209, Ρόδος

 Στην παραπάνω εκδήλωση θα είναι προσκεκλημένος και θα μας τιμήσει με την παρουσία του, ο Γραμματέας σε θέματα Επαγγελματιών Οπλιτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών  «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.» και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κος Κυριακόπουλος Σπυρίδων.
           
Σκοπός της εκδήλωσης είναι, η ενημέρωση των μελών μας για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον Επαγγελματία Οπλίτη όλων των Κλάδων – Όπλων της Π.Ε. Ρόδου (οικονομικά – διοικητικά - υπηρεσιακά), καθώς επίσης και για συγκεκριμένες προτάσεις που έχει επεξεργαστεί και θα καταθέσει ενώπιων σας ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας.Για τον λόγο αυτό, προσκαλούμε όλα τα μέλη μας και λοιπούς συναδέλφους Επαγγελματίες Οπλίτες, να τιμήσουν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση και να θέσουν από κοντά τα ερωτήματα τους, τις προτάσεις τους και τους όποιους προβληματισμούς τους, για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας σε ότι αφορά τον θεσμό του Επαγγελματία Οπλίτη.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ                  ΟΛΩΝ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ…

             Με εκτίμηση. 
                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                        Ο                                              Ο
                                 Πρόεδρος                            Γεν. Γραμματέας
        
                       Αντώνιος Καρτσωνάκης           Γιαπιτζόγλου Γεώργιος
                         Επ.Οπ Λχιας (Τ.ΠΖ)                 Επ.Οπ Επχιας (ΤΘ)                                                                         
                           Τηλ: 6951369806                      Τηλ: 6934884330

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!