ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στη Βουλή ερώτημα Δαβάκη: Ποια η διαθεσιμότητα των μέσων αεροπυρόσβεσης;

Διαδώστε το

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένο, σχετικά με τη διαθεσιμότητα του στόλου αεροσκαφών πυρόσβεσης κατέθεσε, λίγες μέρες μετά την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ο βουλευτής Λακωνίας και π. ΥΦΕΘΑ, κ. Θανάσης Δαβάκης.

Στην Ερώτησή του, ο κ. Δαβάκης αναφέρει, ότι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα σε έγκυρη κυριακάτικη εφημερίδα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του τεχνικού προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία συντήρησης του συνόλου του στόλου αεροσκαφών πυρόσβεσης.
Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ήδη στις αρχές της φετινής αντιπυρικής περιόδου και λαμβάνοντας υπ’ όψη τη σημαντική συνεισφορά των αεροσκαφών πυρόσβεσης στην καταπολέμηση των πυρκαγιών και στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. υπουργός Εθνικής Άμυνας καλείται να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:

Πρώτον, σε ποιες ενέργειες έχει προβεί στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και 30 Απριλίου 2018 για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια για τη συντήρηση του στόλου αεροπυρόσβεσης;

Δεύτερον, έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση του συνόλου του στόλου αεροσκαφών CL-215 και CL-415;

Τέλος, πότε εκτιμά ότι θα είναι διαθέσιμο το σύνολο του στόλου των αεροσκαφών πυρόσβεσης;Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!