ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε να συναντήσει τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη

Διαδώστε τοΟ Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε στον Έβρο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί τη Δευτέρα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά την άφιξή του ζήτησε να συναντήσει τους γονείς του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένει κρατούμενος για περισσότερες από 70 ημέρες, σε τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη.Έτσι, οι γονείς του κρατούμενου στρατιωτικού, Νίκος και Σοφία θα μεταβούν από την Ορεστιάδα στον Έβρο και θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο στον «γολγοθά» που ανεβαίνουν εδώ και 74 ημέρες.

Να επισημάνουμε επίσης ότι αύριο Δευτέρα θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκικλή κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη.

ΠΗΓΗ: Evros-news.gr


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!