ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:Eπιδεινώνεται συνεχώς η κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Οπως φαίνεται, το Ισραήλ εντατικοποιεί τις πολεμικές προετοιμασίες και όλοι είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Αποφασισμένο φαίνεται το Ισραήλ στην εξολόθρευση όλων των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε γενικό αιματοκύλισμα όλη τη Μέση Ανατολή.

Ο υπουργός  Επικοισμού και μέλος του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ Yoav Galant, δήλωσε σε ομιλία του ότι η χώρα του είναι αποφασισμένη να εξαλείψει κάθε ιρανική στρατιωτική παρουσία από τη Συρία, σύμφωνα με το sputnik.

«Μια ευκαιρία έχει παρουσιαστεί στο Ισραήλ για να ξεριζώσει την ιρανική παρουσία από την Συρία και πρόκειται να την εκμεταλλευτούμε», είπε πιο ειδικά μιλώντας σε εκδήλωση στο Τελ Αβίβ για να προσθέσει:

«Πρέπει να κτυπήσουμε τώρα που το σίδερο είναι καυτό και να εξαλείψουμε κάθε παρουσία του Ιράν στη Συρία.Θα βάλουμε το ιρανικό τζίν πάλι πίσω στο μπουκάλι του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Galant, χαρακτήρισε το Ιράν ως μια «ιμπεριαλιστική και τρομοκρατική δύναμη» η οποία έχει εισχωρήσει στην Υεμένη, το Ιράκ, τη Συρία και το Λίβανο, προκειμένου να περικυκλώσει το Ισραήλ και να προκαλέσει ένα πόλεμο φθοράς ανάμεσα σε αυτό και τους Άραβες.

Η ουσία σε όλο αυτό το «σκοτεινό σκηνικό» είναι όμως ότι, στο συριακό έδαφος έχουν «συγκεντρωθεί» πολλά και κυρίως τεράστια αντικρουόμενα συμφέροντα, τα οποία είναι ικανά να τινάξουν τον πλανήτη στο αέρα …ανά πάσα στιγμή.

pentapostagma.gr


. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ