ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Διαδώστε τοΤους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης πρόκειται να επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα πάει στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης, όπου θα παραστεί και θα παρακολουθήσει την παρέλαση, η οποία θα γίνει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.Ο κ. Κεφαλογιάννης θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη. Η άδεια για την επίσκεψη δόθηκε από τις τουρκικές Αρχές την περασμένη εβδομάδα και η επίσκεψη θα γίνει εξαιτίας της ιδιότητα του κ. Κεφαλογιάννη ως προέδρου της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, ο κ. Κεφαλογιάννης θα συνοδεύεται από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Πηγή πληροφοριών: evros-news.gr


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!