ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Το πρώτο F-35 με τουρκική σημαία έκανε την παρθενική του πτήση

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:Το πρώτο F-35 με τουρκική σημαία (όπως φαίνεται στην κάθετη πτέρυγα) πετάει ήδη και στις 21 Ιουνίου θα προσγειωθεί στην αεροπορική βάση της Μαλάτειας αναφέρει ο τουρκικός Τύπος και δημοσιεύει μάλιστα και φωτογραφίες από την πτήση πιστοποίησης πτητικής ικανότητας του αεροσκάφους που βγήκε από την γραμμή παραγωγής της κατασκευάστριας εταιρείας Lockheed Martin για λογαριασμό της Τουρκίας. 

Όπως αναφέρει η Hurriyet, επικαλούμενη τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Cockpit Aero, στο πιλοτήριο του αεροσκάφους με την τουρκική σημαία βρισκόταν ένας Αμερικανός πιλότος καθώς οι δοκιμές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Η δοκιμαστική πτήση του F-35A συνοδεία ενός F-16 έγινε χθες κοντά στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Lockheed Martin στο Φορτ Γουέρθ του Τέξας.ύο Τούρκοι πιλότοι άρχισαν ήδη να εκπαιδεύονται στις ΗΠΑ. H παράδοση και παραλαβή των μαχητικών στην Τουρκία φαίνεται ότι συνεχίζεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι επιτροπή του αμερικανικού Κογκρέσου ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Πεντάγωνο να «παγώσει» την πώληση οπλικών συστημάτων στην Άγκυρα. Όπως αναφέρει η Hurriyet το πρώτο F-35 θα παραδοθεί στη βάση της Μαλάτειας στην Τουρκία στις 21 Ιουνίου, ενώ προγραμματίζεται η παράδοση κι άλλων τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους.
pentapostagma.gr


. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ